Infovergadering over het nieuw zwembad

28 Oktober 2022

Infovergadering over het nieuw zwembad

In het meerjarenbudget was een jaarlijkse uitgave voorzien van 1,25 miljoen euro voor het nieuwe zwembad.

Wat begon als een mooi verhaal is uitgedraaid op een financiële nachtmerrie. De gemeente dreigt jaarlijks 2 miljoen euro te moeten betalen voor het nieuw zwembad. Dat is veel meer dan voorzien. En dat voor 30 jaar lang.

 

In het meerjarenbudget was een jaarlijkse uitgave voorzien van 1,25 miljoen euro voor het nieuwe zwembad. Voor dertig jaar te indexeren. Wel, momenteel ligt er een contract op tafel dat ongeveer 2 miljoen euro zal bedragen. Daarbovenop komen ook nog miljoenen euro's aan eenmalige kosten.

Infovergadering
Op woensdag 9 november organiseerde Groen Bredene een infovergadering om het dossier toe te lichten. Hierin gaven we toelichting rond de sterk gestegen kosten en de verschillende risico's van het project. We zijn namelijk erg bezorgd over beide zaken. Daarnaast stelden we ook enkele alternatieven en mogelijke oplossingen voor.

 

Wens je meer info?
We komen graag naar je toe om het dossier van het nieuwe zwembad toe te lichten. De enige voorwaarde is dat er minimum 4 personen samenkomen. Verzamel dus enkele geïnteresseerde vrienden, familieleden of buren. Stuur daarna een e-mail naar [email protected] om een datum vast te leggen.

 

Heb je gewoon enkele vragen over het nieuwe zwembad? Ook dan mag je ons altijd een mailtje sturen.