Zoek mee de Mooiste Boom van Bredene

02 April 2021

Zoek mee de Mooiste Boom van Bredene

Dit voorjaar organiseert Groen Bredene een leuke wedstrijd. We zijn op zoek naar de Mooiste Boom van Bredene! Iedereen mag deelnemen en een kandidaat-winnaar naar ons doorsturen.

Enkele basisregels

De regels van de wedstrijd zijn simpel. De boom mag in het openbaar staan of op privégrond, zolang ze maar goed zichtbaar is vanaf de straat. Indien de boom op privégrond staat, vraag je best even toestemming aan de eigenaar. Uiteraard moet de boom ook in de gemeente Bredene staan.

Alle soorten bomen komen in aanmerking. Het uitzicht van de boom speelt een rol maar je mag ook bomen met een interessant verhaal, een boeiende geschiedenis of een belangrijke ecologische meerwaarde nomineren.

 

Stem op de winnaar via Facebook

Begin juni zullen we de vijf beste inzendingen op onze Facebook-pagina plaatsen. De boom met het meeste ‘vind-ik-leuks’ wordt de Mooiste Boom van Bredene 2021! Vergeet dus zeker niet te stemmen op jouw favoriet.

 

Stuur jouw inzending tegen uiterlijk 3 mei

Wil je deelnemen aan de wedstrijd? Stuur jouw inzending tegen uiterlijk maandag 3 mei naar [email protected]. Vermeld de locatie van de boom en waarom jij deze boom zo mooi vindt. Stuur gerust ook een foto van de boom mee (niet verplicht).